Cautare

10332 de rezultate pentru "arcas declaratie politica" (3.12 secunde)
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Am intitulat prezenta declaratie politica - Invinsi dar Nu uitati - provocat fiind de titlul unei carti - Invinsi si uitati - referitoare la cel de-al doilea razboi mondial, scrisa de istoricii Mihail Vasile Ozunu si Petre Otu.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... In urma cu cateva saptamani, am sustinut aici, in plenul Senatului, o declaratie politica in care militam pentru o mai buna protectie a minorilor din tara noastra.
Sorin Rosca Stanescu) O declaratie succinta a responsabilului CIA, John Brennan, trece, in mod straniu, fie necomentata, fie chiar neobservata. ... Nu ne raman decat doua variante de a analiza senzationala declaratie a sefului CIA.
Face Basescu ce face si intoarce clasa politica pe dos. Face Basescu cate o declaratie - imediat, atentia si comentariile tuturor se indreapta catre cele spuse de presedinte.
Indiferent de rezultat si indiferent de preferintele fiecaruia, cetateanul roman are nevoie sa vada rezultate, are nevoie sa vada ca a contribuit la alegerea unei clase politice responsabile si profund indatorate celor care au ales, are nevoie sa vada noi politicieni care sunt capabili sa sparga stereotipia ce invaluie clasa politica vazuta ca un grup care actioneaza in scopul satisfacerii propriilor interese.
Diaconescu a declarat ca formatiunea sa a gresit atunci cand a incurajat, in 2000, migratia politica. "Acum s-a confirmat greseala politica de a aduce traseistii politici in partid", a mentionat Diaconescu.
Elena Vijulie, sef departament Politica la ziarul "Romania libera", a publicat un interviu sub titlul 'Iliescu: ... Dar chiar venind dintr-o zona legata de dreapta politica, interesul pentru PSD este indreptatit. ... trei ani de batalie politica pana la alegerile locale si parlamentare. ... Asta a fost o greseala politica.
Pasiunea pentru aviatie nu l-a parasit in cei 22 de ani de politica. ... Cred ca 23 de ani de politica - atat cat o sa implinesc cand se termina mandatul acesta - sunt suficienti. Eu nu fac parte dintre cei care vor sa moara in politica.
Fie ca e vorba de nevoia de a-si conserva aparatul necesar unei reveniri in politica dupa incetarea mandatului de presedinte, asa cum opineaza unii, fie ca vorbim despre nevoia ca pe restul duratei mandatului sa aiba la dispozitie un partid care sa-i permita interventia in viata politica, un partid indeajuns de solid, dar mai ales obedient, un lucru e cert:
Avem nevoie de stabilitate politica pentru a putea continua reformele economico-sociale“. ... „O criza politica poate fi evitata sau provocata. ... Daca o criza politica poate fi evitata sau poate fi provocata, cred ca noi sintem in partea a doua.
Fostul presedinte al PNL, Valeriu Stoica, s-a aratat profund ingrijorat de drumul pe care o apuca Partidul National Liberal si a declarat ca este necesar sa "ne gandim ce politica vrem sa facem:
Democratii nu recunosc ca ar avea vreo politica organizata de racolare a primarilor si a consilierilor judeteni sau locali.
Analizand miscarile posibile de pe scena politica, el avanseaza ideea ca este oricand posibila o guvernare minoritara a Aliantei, in urma unei eventuale retrageri a Partidului Conservator (PC) de la guvernare.
Ludovic Orban si-a pus toata lumea in cap dupa ce a facut afirmatii despre ascensiunea politica a Ralucai Turcan, Elenei Udrea si Mioarei Mantale.
Corectitudinea politica limiteaza si chiar incalca dreptul la libertatea opiniei (Autori: ... A fost un derapaj deliberat de la corectitudinea politica, un principiu pe care Blandiana l-a comparat cu o dogma.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu mizeaza pe stabilitatea politica pentru a-si putea duce mandatul pana la capat. El a anuntat ieri, la Bruxelles, in fata ziaristilor straini, ca va pleda pentru mentinerea unei stabilitati politice care sa asigure vointa politica necesara continuarii reformelor.
Ca la carte Demnitarul liberal galatean a structurat strategia politica a PNL in patru puncte esentiale: identitatea politica a liberalilor, obiectivele PNL, conjunctura politica actuala si directiile sau alternativa politica a PNL. ... In ceea ce priveste conjunctura politica actuala, senatorul galatean sustine ca ea este favorabila liberalilor.
Se poate spune ca, dupa o lunga perioada de amorteala, este interesant ceea ce se intimpla pe scena politica galateana. Cele mai importante evenimente Politicianul si omul de afaceri Sandu Traian s-a alaturat celor care sustin platforma politica a lui Theodor Stolojan.
Cu toate acestea, Voiculescu nu a exclus posibilitatea de a mai candida vreodata pentru o functie publica, in Parlament sau Guvern, daca partidul sau se va dovedi o forta politica.
Grupul de Investigatii Politice sustine ca activitatea de politie politica a SRI este coordonata de doi "apropiati" ai pretedintelui Traian Basescu si ca presedintele este complice la aceste practici din perspectiva calitatii sale de beneficiar al informatiilor.
google-analytics.com